Luxe huifwagen/rijtuig rit

Dus u wilt een rondritje maken? Dat kan. Deze rondrit gaat door Hummelo en omgeving. Hieronder volgt enige relevante informatie:

  • Tijdsduur: 60 minuten, langere tijd is mogelijk in overleg.
  • Dagen: elke dag mogelijk
  • Aanvang arrangement: in overleg
  • Prijs per persoon: € 7,50
    (Minimumprijs € 75,-)
  • Koffie met gebak: € 4,-
  • Prijs per consumptie: €2,-

Ons rijtuig is geschikt voor jong en oud. Er kunnen maximaal 7 volwassenen en 3 kinderen mee na reservering.In onze luxe huifwagen is plaats voor ongeveer 20 personen. We maken een mooie rondrit door Hummelo en omgeving. Na afloop kunt u natuurlijk nagenieten in onze wilgentuin met onze miniatuurpaarden Amber en Anouk onder het genot van een kop koffie, kopje thee of een glaasje fris. Ook is het mogelijk om zelf pannenkoeken te bakken.

Wat je op verjaardagen vertelt dat je hebt gedaan

“Ik ben met mijn kleinkinderen naar de Klevenhorst geweest en heb een prachtige rondrit gemaakt met het rijtuig! Jammer dat we maar 30 minuten hadden geboekt. We gaan snel weer een keer, maar dan zeker een uur, misschien wel twee uur.”

Huifwagen/Rijtuig rit

Woensdagmiddag, 14:00 uur. We rijden naar de Klevenhorst en worden hartelijk ontvangen. De miniatuurpaardjes lopen in een mooi omheinde wei waar een enthousiast meisje de paardjes aan het verzorgen is. Ze wil net met de paardjes gaan wandelen en ze nodigt onze kleinkinderen uit om mee te gaan wandelen in het bos. Als ze terugkomen staat het grote paard met het rijtuig klaar voor de rondrit. De kleinkinderen klimmen gelijk achterop op de hoogste plek zodat ze alles goed kunnen zien. Eenmaal onderweg genieten we van het prachtige uitzicht.

Na de rondrit staat het pannenkoekenbeslag al klaar om een lekkere pannenkoek te bakken. Na een leuke middag gaan we weer naar huis, het is zeker een aanrader.

Rijtuig voor de Klevenhorst Wilgentuin bij de Klevenhorst
Klik hier om te reserveren
Rondleiding ijsboerderij de Steenoven Hummelo

Vers ijs beleving

Een rondrit waarbij halverwege
IJsboerderij De Steenoven wordt bezocht

Lees meer over de vers ijs beleving
Wijnboerderij 't Heekenbroek Terras klein

Wijnboerderij bezoeken

Aaron neemt u mee
naar wijnterras ‘t Heekenbroek

Lees meer over de wijnboerderij bezoeken