Pannenkoeken arrangement

  • Tijdsduur:  60 min rijtuig of huifwagen rit.
  • 1 uur onbeperkt pannenkoeken bakken op een melkbus in een van onze wiglo`s
  • Dagen: elke dag mogelijk
  • Aanvang arrangement: in overleg
  • Prijs: €17,50 p.p 

Bijzonderheden:

  • Met dit arrangement kunt u pannenkoeken bakken op een melkbus. In deze melkbus is een brander ingebouwd zodat u de temp goed kan regelen. De pannenkoek kan worden belegd met spek, appel, rozijnen, jam, poedersuiker en pannenkoekenstroop.

Wat je op verjaardagen vertelt dat je hebt gedaan

“Vorige week hebben we met ons fietsclubje een eind gefietst. Aan het eind van de middag hebben we bij de Klevenhorst aan de Van Heeckerenweg 13 in Hummelo een rijtuig rit gemaakt en pannenkoeken gebakken. Op een melkbus, erg origineel! Het was leuk om te doen en ze smaakten uitstekend!”

Hoe het pannenkoeken bakken eruit kan zien

Vrijdagmiddag 17.00 uur. We komen aan op de Klevenhorst op de afgesproken tijd. Het rijtuig staat al klaar we gaan eerst een rijtuig rit maken door de mooie omgeving van Hummelo. Na deze mooie rit staat het  pannenkoekenbeslag  al klaar.Op de omgebouwde melkbus kan het pannenkoeken bakken beginnen. We doen wat boter in de koekenpan die op een rooster op de melkbus staat. De boter smelt en we doen wat beslag in de pan. Na het omdraaien zien we dat het een lekkere pannenkoek wordt. Als we voor ons allemaal een pannenkoek hebben gebakken eten we ze gezellig op in de schuur. We nemen er een lekker bekertje echt appelsap bij en zijn het met elkaar eens: dat gaat goed. Pannenkoeken bakken op een melkbus! Dat zouden er meer moeten proberen. Het is een echte aanrader!

Klik hier om te reserveren
Rondleiding ijsboerderij de Steenoven Hummelo

Vers ijs beleving

Een rondrit waarbij halverwege
IJsboerderij De Steenoven wordt bezocht

Lees meer over de vers ijs beleving
Wijnboerderij 't Heekenbroek Terras klein

Wijnboerderij bezoeken

Aaron neemt u mee
naar wijnterras ‘t Heekenbroek

Lees meer over de wijnboerderij bezoeken