Vorige week was er in Hummelo het jaarlijkse volksfeest, oftewel de Hummelse Kermis. Op de Klevenhorst vroeg dat ook de nodige voorbereiding, want het werd de eerste kermis voor Aaron in Hummelo. Hij zou woensdagmiddag namelijk de koning van de ruiters mee gaan nemen in het rijtuig naar het Tuinhuis.

Om Aaron zo goed mogelijk voor te bereiden op dit feestelijke gebeuren, kwam De Eendracht van tevoren al even muziek maken voor Aaron. Zo kon hij wennen aan hun muziek die klinkt als woensdagmiddag de optocht richting het Tuinhuis gaat. Aaron bleef heel rustig en genoot vast wel van zo’n privé optreden!

Op de woensdag van de kermis zette Aaron zijn beste beentje voor en konden de kinderen vanaf half 2 genieten van een leuk ritje met het rijtuig. Ze gingen vanuit de kermisweide door de Dorpsstraat, richting Greffelinkallee, om zo via de Spalderkampseweg weer terug in de kermisweide te komen. Zo zagen ze Hummelo weer eens op een andere manier.

Na de kinderen konden ook de bielemannen natuurlijk niet achterblijven. Deze bieleman nam gauw plaats om ook even uit te kunnen rusten in ons rijtuig. Zoals je ziet, voelde hij zich wel op zijn gemak.

Rond half 3 was het zover en ging de koning van de ruiters mee in het rijtuig, richting het Tuinhuis.

Op het Tuinhuis is alles feestelijk verlopen en zo heeft Aaron dit jaar voor het eerst op de Kermis laten zien dat hij van iedere rondrit in het rijtuig een feestje maakt!

Comments

comments