Vanaf 1 juni mogen wij weer gasten ontvangen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM waardoor sommige arrangementen beperkt kunnen zijn. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Excursie De Goedenberg


Tijdens dit arrangement geniet u van een mooie tocht in onze luxe huifwagen op weg naar monumentale boerderij De Goedenberg. Onze luxe huifwagen biedt plaats voor ongeveer 20 personen en is tevens rolstoelvriendelijk. Onderweg naar de monumentale boerderij rijdt Aaron u langs de mooiste plekjes in de omgeving van Hummelo.

Eenmaal aangekomen bij De Goedenberg krijgt u een rondleiding door de in authentieke staat gerestaureerde boerderij. Hier kunt u tevens vele schitterende antieke kroonluchters bezichtigen, welke op De Goedenberg worden gerestaureerd.

Bij terugkomst op de Klevenhorst kunt u gezellig samen pannenkoeken bakken op de melkbussen in onze sfeervolle monumentale schuur. Bij mooie weersomstandigheden kunt u de pannenkoeken ook in onze bijzondere wiglo's bakken.

Heeft u nog vragen of ideeën voor een gezellige middag op De Klevenhorst, neem dan contact met ons op. Er is van alles mogelijk.  • Tijdsduur: 3 uur
  • Dagen: maandag t/m zaterdag
  • Aanvang: in overleg
  • Prijs: € 24,50,- p.p inclusief consumpties

Voorbeeld programma arrangement:
14.00 - ontvangst met koffie of thee met Hummelkoek
14.30 - vertrek huifwagen
15.00 - Rondleiding bij De Goedenberg
15.30 - vertrek huifwagen
16:00 - Pannenkoeken bakken

© 2020 – De Klevenhorst.nl