In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 2 april 2024 bent u weer van harte welkom.

Luxe excursie naar ‘kroonluchterboerderij’ De Goedenberg


Op Landgoed Keppel staat een prachtige parel verstopt in de bosrijke omgeving: monumentale boerderij De Goedenberg. Met onze luxe huifwagen geniet u van een mooie tocht naar deze boerderij en krijgt u er een exclusieve rondleiding.

Boerderij De Goedenberg werd herbouwd in 1915 en de monumentale schuur ernaast is zelfs uit 1813. Door de huidige eigenaren zijn de gebouwen tot in detail in oude luister hersteld. Op de deel van de boerderij worden antieke kroonluchters gerestaureerd. Tijdens de excursie kunt u de schitterende en zeer uitgebreide collectie kroonluchters bewonderen in beide toonzalen en in de authentieke stijlkamers.

Na het bezoek vervolgen we onze route per huifwagen. Eenmaal terug op De Klevenhorst kunt u met koffie of borrel nagenieten van de excursie. Tegen meerprijs is een geheel verzorgd buffet mogelijk.

In onze luxe huifwagen is plek voor ca. 20 personen en de wagen is rolstoelvriendelijk.Programma arrangement De Goedenberg:
14.00 uur: ontvangst met koffie of thee met Hummelkoek
14.30 uur: vertrek huifwagen
15.00 uur: rondleiding bij De Goedenberg
16.00 uur: vertrek huifwagen
16.45 uur: afsluiting met borrel en/of buffet

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Dagen: maandag t/m zaterdag bij reservering
  • Aanvang: in overleg
  • Prijs: € 24,50,- p.p excl. consumpties
  • Aantal: vanaf 8 personen