In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 2 april 2024 bent u weer van harte welkom.

Familiedag


Een familiedag is geslaagd als álle familieleden met volle teugen genieten. Op De Klevenhorst is het mogelijk om zo’n gezellige en ongedwongen familiedag te organiseren.

De hele familie wordt op De Klevenhorst ontvangen met koffie, thee en lekker appelgebak. Praat bij met elkaar op het wilgenterras en geniet daarna van een mooie rit met de huifwagen of het rijtuig. Wie mag er naast menner Harm op de bok zitten? Oma? Of de kleinzoon? Hij glundert er van!

Bij terugkomst op De Klevenhorst is er een spelprogramma met voor jong en oud wat wils. Daag je ooms en tantes uit bij de minigolf met houtsculpturen. Of ga de sportieve strijd met broers of zussen aan bij het paintballschieten op targets. Opa geniet op het terras van het hele schouwspel.

Sluit de dag af door samen pannenkoeken te bakken op omgebouwde melkbussen als fornuis. Wie in de familie kan ze het lekkerst bakken? En wie is beter in het opeten ervan?

Graag nodigen we je uit om onder het genot van een kop koffie samen een passend programma te maken voor een geweldige familiedag.

Voorbeeld programma:
13.00 uur: koffie en thee met appelgebak
14.00 uur: rijtuig/huifwagenritten en borreltijd
15.30 uur: spelprogramma met o.a. minigolf, darten, klootschieten, paintballschieten op targets
17.00 uur: pannenkoeken bakken, barbecue of buffet

  • Dagen: elke dag mogelijk bij reservering
  • Aanvang: in overleg


Uit het gastenboek van De Klevenhorst:

Wat hebben we een oergezellige familiedag gehad. Zó gelachen in de huifkar en bij de spelletjes en hetpannenkoeken bakken. We weten nu zeker dat de heren beter in eten, dan in bakken zijn. De kinderen hebben zich ook geweldig vermaakt en Aaron kreeg veel knuffels. Bedankt voor jullie gastvrijheid!