Vanaf 1 juni mogen wij weer gasten ontvangen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM waardoor sommige arrangementen beperkt kunnen zijn. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Familiedag


Op De Klevenhorst is het mogelijk om uw gezellige familiedag te organiseren. In overleg met u kan een programma worden samengesteld. Graag nodigen wij u uit om onder het genot van een kop koffie samen een passend programma te maken.

Programma arrangement
13.00 - koffie en thee met appelgebak
14.00 - borreltijd / rijtuigritten met Aaron
15.30 - spel programma:

  • mini boerengolf
  • darten
  • voetbalspel
  • bal werpen
  • klootschieten
  • paintball schieten op targets, niet op mensen (meerprijs € 7,50 p.p.)

17.00 - We gaan met z'n allen pannenkoeken bakken op melkbussen. Hierbij gaan uit het gezelschap enkele mensen beginnen met bakken en waar nodig helpen wij mee.“Afgelopen weekend hadden we ons jaarlijkse uitje met de hele familie. We zijn naar de Klevenhorst geweest en hebben een leuke dag gehad. Als je nog eens wat zoekt voor je personeelsuitje of voor de verjaardag van je dochter. Ik kan het je aanraden.”

Hoe een familiedag op De Klevenhorst eruit kan zien

Zaterdagmiddag 13.00 uur. De hele familie Jansen arriveert ’s middags om 1 uur op de Klevenhorst. Voor iedereen is er koffie met gebak. Na een mooie rondrit met de huifwagen worden er pannenkoeken gebakken op de melkbussen. Bij het naar huis gaan hoor je ze zeggen: ”Wat was dat gezellig!”.

© 2020 – De Klevenhorst.nl