In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 1 januari 2023 bent u weer van harte welkom.

Kinderfeestje


Hiep, hiep, hoera! Vier je kinderfeestje met jouw vriendjes en vriendinnetjes op De Klevenhorst!

Het feest begint met het verstoppen van de cadeautjes, waarna de jarige Jet of Job ze mag zoeken. Daarna versieren we samen een verjaardagsgebakje. En kijk eens? Reuzenpaard Aaron staat buiten al te wachten om alle kinderen mee te nemen voor een rit in zijn huifwagen (met muziek voor een feeststemming!). Onderweg zwaaien we naar de mensen en stappen we halverwege uit voor een leuke verrassing.

Na dit huifwagenavontuur is er tijd om op De Klevenhorst fijn te spelen, de minipaardjes te knuffelen of iets moois van hout te knutselen of schilderen. Is het slecht weer, dan zijn er in de grote boerenschuur meer dan genoeg spelletjes te doen. Ondertussen bakken de volwassenen heerlijke pannenkoeken voor de kinderen. Een superlekkere afsluiting van een onvergetelijk kinderfeest!


  • Tijdsduur: ca. 3 uur
  • Dagen: dinsdag t/m vrijdag bij reservering
  • Aanvang: 14:30 uur
  • Prijs: €95,-
  • Aantal: 8 kinderen en 2 volwassenen

Let op: tijdens het kinderfeestje is hulp van tenminste 2 ouders/verzorgers nodig.


Reactie op onze facebookpagina:

Dolle pret in de huifwagen en zulke lekkere pannenkoeken! Compleet moegespeeld weer naar huis. Een TOP kinderfeestje!


N.B. Voor alle arrangementen gelden vanzelfsprekend de actuele coronamaatregelen, overleg met ons welke mogelijkheden er zijn.