In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 2 april 2024 bent u weer van harte welkom.

Luxe huifwagenrit


Tijdens deze tocht in onze luxe huifwagen geniet je met je familie, je collega’s of vriendengroep van de schitterende en afwisselende omgeving van Hummelo en omstreken. Ons paard Aaron brengt jullie langs de mooiste plekjes.

Een rit met de huifwagen is gegarandeerd een gemoedelijk, plezierig uitstapje. Muziek in de huifwagen zorgt voor een gezellige sfeer. En natuurlijk gaat er wat te drinken en/of een kratje bier mee voor onderweg. Ook een kaas-/borrelplank is bij te reserveren. In overleg is een avondrit mogelijk waarbij de huifwagen prachtig verlicht is.

In onze luxe huifwagen is plek voor ca. 20 personen en de wagen is rolstoelvriendelijk. Eenmaal terug op De Klevenhorst geniet je op ons wilgenterras na van de rit.  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Dagen: elke dag mogelijk
  • Aanvang: in overleg
  • Prijs: €7,50 p.p. excl. consumpties
  • Aantal: Vanaf 10 personen

Reactie op onze facebookpagina:

Beste koetsier,
Ik wil alleen maar even kwijt dat we enorm genoten hebben van de prachtige toer door de omgeving van Hummelo. Aaron trok ons met zijn grote voeten met mooie sokken in verschillende versnellingen, over de rulle paden en klepperend over de verharde wegen. Heerlijk ritmisch geluid. Genieten dus!