In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 2 april 2024 bent u weer van harte welkom.

Paintballen à la De Klevenhorst


Op zoek naar een leuk uitje dat geschikt is voor je collega’s, je medewerkers of de (jeugd)leden van je vereniging? Kom dan paintballen op De Klevenhorst! Paintball doen we op De Klevenhorst net even anders dan je wellicht gewend bent. Bij ons schiet je met de paintballgeweren niet op elkaar, maar op diverse stilstaande en bewegende targets. Prettig als je liever geen blauwe plekken en verf in je haar wilt, maar wél fanatiek wilt strijden met elkaar! Want wie van jullie zal de meeste targets raken?

Het paintball-arrangement start op De Klevenhorst met koffie en wat lekkers. Daarna geniet de groep van een rondrit in de luxe huifwagen. Bij terugkomst kan het paintballen beginnen. Deze activiteit is gemakkelijk uit te breiden met een spellencircuit met o.a. darts en minigolf met houtsculpturen. Ideaal voor grotere groepen. Nadat iedereen heeft geschoten sluiten we gezellig af met een heerlijke BBQ of met het zelf bakken van pannenkoeken op onze melkbussen.  • Tijdsduur: ca. 4 uur
  • Dagen: elke dag mogelijk bij reservering
  • Aanvang: in overleg
  • Prijs: €42,50 p.p. excl. consumpties
  • Aantal: Vanaf 10 personen