Pannenkoeken bakken


Met dit arrangement kunt u zelf heerlijke pannenkoeken bakken op een melkbus. De pannenkoek kan naar eigen smaak worden belegd met onder andere spek, appel, rozijnen, jam, poedersuiker en pannenkoekenstroop. Lekker als tussenstop tijdens uw fiets- of wandelroute door de prachtige omgeving van Hummelo en omstreken. Dit arrangement is ook leuk om te combineren met een van onze andere arrangementen. Informeer naar de mogelijkheden.

  • 1,5 uur onbeperkt pannenkoeken bakken op een melkbus in een van onze wiglo's
  • Dagen: elke dag mogelijk bij reservering
  • Aanvang arrangement: in overleg
  • Prijs: €12,50 p.p. excl. consumpties


“Vorige week hebben we met ons fietsclubje een eind gefietst. Aan het eind van de middag hebben we bij de Klevenhorst aan de Van Heeckerenweg 13 in Hummelo pannenkoeken gebakken. Op een melkbus, erg origineel! Het was leuk om te doen en ze smaakten uitstekend!”

Hoe het pannenkoeken bakken eruit kan zien

Vrijdagmiddag 17.00 uur. We komen aan op de Klevenhorst na een mooie wandeling over Landgoed Enghuizen. Op de afgesproken tijd staat het  pannenkoekenbeslag klaar. Op de omgebouwde melkbus kan het pannenkoeken bakken beginnen. We doen wat boter in de koekenpan die op de melkbus staat. De boter smelt en we doen wat beslag in de pan. Na het omdraaien zien we dat het een lekkere pannenkoek wordt. Als we voor ons allemaal een pannenkoek hebben gebakken eten we ze gezellig op in de schuur. We nemen er een lekker bekertje echt appelsap bij en zijn het met elkaar eens: dat gaat goed. Pannenkoeken bakken op een melkbus! Dat zouden er meer moeten proberen. Het is een echte aanrader!