In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 2 april 2024 bent u weer van harte welkom.

Pannenkoeken bakken op melkbus


Zin in een smakelijke tussenstop of gezellige afsluiting van een fietstocht of wandeling door de prachtige omgeving van Hummelo? Kom dan met je gezelschap lekkere pannenkoeken bakken op De Klevenhorst.

Dat pannenkoeken bakken gaat op zeer originele wijze, op een omgebouwde ‘olderwetse’ melkbus als fornuis. De gastheer en gastvrouw zorgen dat het pannenkoekenbeslag op de afgesproken tijd klaarstaat. Bak de pannenkoeken met elkaar in de boerenschuur of in een wiglo en ontdek wie van jullie onvermoede baktalenten bezit! Beleg de pannenkoeken met spek, appel, rozijnen, jam, poedersuiker of stroop. En tot slot: geniet ervan!

Dit arrangement is overigens ook heel geschikt om te combineren met een van de andere arrangementen op De Klevenhorst, bijvoorbeeld bij een familiedag of een alpaca meet & greet.  • Tijdsduur: 1,5 uur onbeperkt pannenkoeken bakken
  • Dagen: elke dag mogelijk bij reservering
  • Aanvang: in overleg
  • Prijs: €12,50 p.p. excl. consumpties
  • Aantal: vanaf 4 personen