In aanloop naar de Kerstdagen zijn wij ook dit jaar weer druk met het maken van onze kerstboompjes. Op dit moment kunnen wij u helaas niet ontvangen voor een reservering. Vanaf 2 april 2024 bent u weer van harte welkom.

Wijnproeverij bij wijngaard ’t Heekenbroek


Liefhebber van mooie wijnen? Tijdens dit arrangement geniet u in onze luxe huifwagen van een mooie tocht naar Wijnboerderij en Wijngaard ’t Heekenbroek. Op de wijnboerderij krijgt u met uw gezelschap een rondleiding door de wijngaard. U ontdekt hoeveel passie en vakmanschap er komt kijken bij het maken van een goede wijn.

Dit uitstapje is natuurlijk zeer geschikt voor wijnliefhebbers en voor groepen vrienden, vriendinnen of collega’s. Na de rondleiding is er uitgebreid de tijd om zelf te proeven van diverse wijnen bij de wijnproeverij. Het spreekt voor zich dat elk glas wijn de sfeer in het gezelschap verhoogt!

Lukt het nog om daarna in de huifwagen stappen? Ons paard Aaron brengt iedereen via de mooiste plekjes van Drempt en Hummelo weer terug op De Klevenhorst. Daar kunt u met koffie of een borrel op het wilgenterras nagenieten van het bezoek aan de wijngaard. Tegen meerprijs is een geheel verzorgd buffet mogelijk.Programma arrangement wijnboerderij:
13.00 uur: ontvangst met koffie, thee en Hummelkoek
13.30 uur: vertrek huifwagen
14.15 uur: rondleiding wijnboerderij en wijnproeverij
15.45 uur: vertrek huifwagen
16.30 uur: aankomst op De Klevenhorst

  • Tijdsduur: ca. 4,5 uur
  • Dagen: woensdag t/m vrijdag
  • Prijs: €35,- p.p.
  • Aantal: vanaf 10 personen

Uit het gastenboek van De Klevenhorst:

‘De rondrit van De Klevenhorst naar de wijnboerderij was een erg mooie belevenis. De natuur was mooi en de wijn was subliem!’