Vanaf 1 juni mogen wij weer gasten ontvangen. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM waardoor sommige arrangementen beperkt kunnen zijn. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Wijnboerderij bezoeken


Tijdens dit arrangement geniet u van een mooie tocht in onze luxe huifwagen op weg naar Wijnboerderij en Wijngaard ’t Heekenbroek. Onderweg naar de wijnboerderij rijdt Aaron u langs de mooiste plekjes in de omgeving van Hummelo en Drempt.

Eenmaal aangekomen bij de wijnboerderij wordt er een rondleiding door de wijngaard verzorgd. Daarna kunt u genieten van diverse wijnen tijdens de wijnproeverij.

Na de wijnproeverij brengt Aaron u weer terug naar de Klevenhorst waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op ons mooie wilgenterras.  • Tijdsduur: circa 3 uur
  • Dagen: woensdag t/m vrijdag
  • Prijs: €30,00 p.p.
  • Vanaf 10 personen

Programma arrangement
13.00 - ontvangst met koffie, thee en appelgebak
13.30 - vertrek huifwagen
14.15 - aankomst wijnboerderij
15.30 - vertrek huifwagen
16:15 - aankomst de Klevenhorst


“De rondrit van de Klevenhorst naar de wijnboerderij was een erg mooie belevenis. De natuur was mooi en de wijn was subliem!”

Hoe de rondrit naar de wijnboerderij eruit kan zien

Vrijdagmiddag, 13:00. We worden welkom geheten met koffie en gebak in de sfeervolle monumentale schuur bij de Klevenhorst. Om half 2 neemt Aaron ons mee in het rijtuig via mooie landwegen naar wijnterras van ’t Heekenbroek. We zien dat er een wijnproeverij mogelijk is en uiteraard maken wij hier gebruik van; dat wordt vast heel gezellig. Gelukkig lukt het ons nog om het rijtuig te beklimmen en zo verwachten we rond 4 uur terug te zijn in Hummelo.

© 2020 – De Klevenhorst.nl